Még a jó múltkorjában eszembe jutott, hogy elmegyek kurvázni.A férfiembernek ugyebár vannak igényei, a Zasszony viszont terhes, tele van gyerekkel, mint a kutya bolhával; - körülbelül így néz most ki szegény:

így őt nem lehet most abajgatni.Bár mondta mondjuk, hogy jönne szívesen nézelődni (szép kis család vagyunk, ugye?), hogy én mit is csinálok, de keményen a sarkamra álltam, mondván, most nem jöhetsz.Tehát egyedül indultam útnak, elég hamar oda is értem.A hölgyek nagyon szolgálatkészek voltak, minden problémámban segítettek, egészen kellemes volt a légkör.Jól éreztem magam, a végén nagyon felszabadultan, megkönnyebbülve, de nagyon fáradtan távoztam.Mondjuk ennyi pénzért számít is rá az ember, hogy jóleső legyen a végkifejlet.Estefelé értem csak haza,eléggé kivette az erőmet a látogatás.Még lifttel is csak alig vonszoltam föl magamat és a cuccaimat az ötödikre.De összességében úgy érzem, megérte; lehet, hogy legközelebb is elmegyek.
Ja, nem is mondtam, itt voltam:

És hogy mi lehet ez, egy nagy türelmi zóna?Mit jelenthet?A kung, az a "király"; ezek szerint a "király ágyasa"? Vagy netán "uralkodói prostituált"? Nem, ez sem.


Itt olvasható magyarul a jelentése

És hogy mi van itt? A világ legnagyobb Ikea áruháza,   bútort venni jöttem, mert néhány ott maradt fönn északon és nem volt elég helyünk...és rohadt nehezek voltak a dobozok,az egyik volt vagy 50 kiló.     Na, ilyen emberek ezek a svédek, simán kitesznek ilyen obszcén táblákat az út mellé.Az egyszeri magyar apuka meg majd csavargassa másik irányba a lánya fejét, ha az kényelmetlen kérdéseket tesz fel, ugye?Hát, köszönöm szépen... :D

A bejegyzés trackback címe:

https://eszakonelunk.blog.hu/api/trackback/id/tr462464521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

α Ursae Minoris · http://noreg.blog.hu/ 2010.11.28. 19:47:46

A hivatkozott szócikket még én írtam annak idején (amikor üres óráimban a Wikipédiával is foglalkoztam).
Egyébként pedig Isten hozott benneteket Stockholmban!

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2010.11.29. 02:39:33

@α Ursae Minoris:
Üdv.Nahát, hogy mik nem vannak... :-)
Amúgy még nem Stockholmban, csak mellette, de köszönjük.

α Ursae Minoris · http://noreg.blog.hu/ 2010.11.29. 07:48:42

@geegee: Igen, olvastam, hogy Södertäljében laksz és Huddingében dolgozol.
Remélem, már megtanultál szírül és finnül. :-)

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2010.11.30. 01:41:43

@α Ursae Minoris: nem, nem én, hanem a Zasszony dolgozik ott.De most ő sem, mert várjuk a babát.Szegényke (a nejem) úgy néz ki mint a mozdony.
Igen, kicsit olyan itt, mintha Bejrútban élnénk...:D

α Ursae Minoris · http://noreg.blog.hu/ 2010.11.30. 11:20:44

@geegee: Ugródeszkának jó lehet Södertälje, de pár év múlva, amikor a most úton lévö baba majd elkezdi az óvodát, nem nem fogjátok akarni, hogy arab akcentussal tanulja meg a svédet.

Ha rászánjátok magatokat arra, hogy vegyetek egy bostadsrättet kicsit beljebb, akkor majd tudok tippet adni egy olyan városrészre, ahol viszonylag mérsékeltek az ingatlanárak, és ahol meglepöen sok magyar orvos lakik egymás közelében. :-)

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2010.12.04. 17:32:48

@α Ursae Minoris: Üdv. Ha nem nagy gond, megkeresnélek privát emilben, mert pont ezen gondolkozunk, hogy pár év múlva kéne kicsit bejjebb menni, és lenne egy szekérderék kérdésem.Köszi előre is.Ami emilcím itt látszódik nálam (indekszes), arra mehet vajon?

α Ursae Minoris · http://noreg.blog.hu/ 2010.12.04. 22:20:47

@geegee: Persze, nagyon szívesen válaszolok, és igen, él ez az e-mail cím.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2011.06.12. 13:20:05

@geegee: akkor ti most sthlmban (kb) vagy északon laktok? Mert a Skärholmen és a vadító északi fények között már teljesen összezavarodtam. :)

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2011.06.12. 13:21:56

@Réka ‎: ja és ha azt akarod mondani, hogy az északi fényt Södertäljében fotóztad, akkor összekarmolom magam!! itt még sose láttam, picikét sem.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2011.06.12. 21:46:37

@Réka ‎: Ööö, izé, írom is itt a jobb hasábon, hogy fent éltünk 2 évet, de most már Stoki mellett, lassan 1 éve... :))

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2011.06.12. 21:47:48

@geegee: ok mentségemre szóljon munka közben rápislogva a blogra írtam :) akkor nem üt meg a guta a sarki fény miatt.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2011.06.12. 21:50:54

@Réka ‎: Pedig ott fotóztam, nagyon kis karcsú volt, de hát ennek is örülni kell.Egyébként a szpészvedörön szokott lenni egy svéd manusz a képeivel (asszem P.M Hedénnek hívják) az is tett már fel Stokiból zöld fényes képeket.Szóval van az, csak nehéz elkapni...Mondjuk nekem se volt több, csak az az egy alkalom.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2011.06.12. 21:57:41

@geegee: igen amikor Stockholmban járt a TWAN kiállítás, akkor a manus tartott egy előadást a csillagfotóiról (inkább anekdotázósat, mint kőkemény szakmait) a megnyitón. Ott voltam, nagyon jó volt. Régebb próbáltam rávenni őt, hogy tartson csillagfotós workshopokat, de nem adta be a derekát :)
állítólag minden 5. éjszakán van sarki fény Stockholmban (átlagban), még nem sikerült elcsípnem.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2011.06.12. 22:09:01

@Réka ‎: Az jó lehetett, én is szoktam nyálazgatni a galériáját, állat jó képek vannak benne.
Minden 5.?Az nagyon durva...Remélem ősztől beindul azért a szezon, azt írták, hogy 2011-12 aktív időszaka lesz a Napnak.Éppen ideje lenne...

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2011.06.12. 22:14:08

@geegee: mivel nincs kocsim, este ritkán jutok ki a városon kívülre, ahol jobban látszana (pl Nacka). de persze mindent lehet, csak akarni kell!
Ősszel fel akarok ruccanni Abiskoba, ott is szerencsével járhat az ember lánya.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2011.06.12. 23:30:49

@Réka ‎: igen, kocsival azért jóval könnyebb.Bár nekem a taljei fotó az erkélyünkön született...pont észak felé lehet látni.Abisko az királyság, próbálj fölmenni, ha tudsz a libegővel a hegyoldalba.Ott van egy direkt sarkifény-néző állomás.Szerveznek is vacsorás-ruhakölcsönadós-stb túrákat csomagárban.Mondjuk ősszel még nem kell (olyan) meleg ruházat.Mi meg februárban mennénk, ha sikerül Narvik-Tromsö-Lofoten környékére valahova...össze kell hozni valahogy... :)

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2011.06.12. 23:34:10

@geegee: azt hiszem, mégis megüt a guta... :)
Abiskoba pont azért megyek, mert idén nem jön össze Norvégia. 2009-ben voltam és nincs nap, hogy ne volna azonnali mehetnékem. Szuper tipp a libegő, nem tudtam, hogy van, meg sarkifénynéző is... jó lesz az! Mennék télen is, snöskoterrel, még sose próbáltam :D

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2011.06.12. 23:42:25

Norvégia az q szép, már az a kicsi is amit eddig láttunk.Nekem is elég lenne 5 perc is bármikor, hogy összecsomagoljak.

A vonatállomás után van a libegő, egy valamennyit kell gyalogolni (mondjuk mi autóval voltunk, 1-2 perc volt csak).De van egy turista iroda az úttól a tó felé lévő oldalon, ott biztos adnak elérhetőséget, prosit, stb. az éjjeli szervezéshez.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2011.06.12. 23:43:59

A skoter nekem is a bögyömben van, Lulujóban majdnem sikerült kipróbálni.
süti beállítások módosítása