Stockholm bevétele

2011.01.30. 22:20

Nagy sokára eljutottunk idáig is, hogy bemerészkedjünk a nagyvárosba.Eddig valahogy sose jött össze, vagy nem volt jó idő, vagy épp nem volt kedvünk, netán asszonykámnak volt valami hasfájása (akkor még belül volt a kiscsaj).És akkor még dolgozni is járt,
én meg egyedül nem akartam bemenni, pedig evett a fene rendesen.A szülés előtt meg talán érthető, hogy nem ez volt a legfontosabb.Szóval eltelt simán egy fél év mire bejutottunk 30 km-ről...
Nagyon rövid kis séta volt, alig egy órás csak, meg erősen lemenőben volt a nap is, úgyhogy meg kell majd nézni mégegyszer, vagy többször is.

A képeknél igyexem beazonosítani az épületeket.

Ja és frissült a gyerek-mappa.Ha nem látszódnak az új képek, akkor lehet hogy a második (harmadik, n-edik) oldalra csúsznak át.Elvileg időrenden csökkenő rendezést (friss képeket előre) rendezést állítottam be, de lehet, hogy nem mindenkinél fog működni.

A bejegyzés trackback címe:

https://eszakonelunk.blog.hu/api/trackback/id/tr602626420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása