Nyárkezdet itthon

2011.06.18. 04:33

Régen nem jelentkeztem, elnézést kérek.De sajnos az van, hogy ritkán vagyunk combosabb net közelében, ezért nincsen kép még föltéve.Sokfelé járkálunk, igyexünk mindenkit meglátogatni, ha más nem, legalább egy beköszönés erejéig.

És készül sok fotó is, most egy néhányat kirakok azért.A többit meg majd később.Láttam nagyon sok szépet az ideutazás alatt is, azok se maradnak ki.

Délelőtt indulunk le Balatonra, kegyetlenül várom már, hogy csobbanhassak, 2 éve voltunk lent utoljára.A kis sz@roskát is viszem bele a vízbe, had ficánkoljon.Sajnos ott megint csak mobilnetünk lesz, azon meg sajnos nem megy a szkályp-videó illetve, ha megy is, nagyon drága.Úgyhogy marad a cset.

Sajnos rettenetesen fogy az idő, a tervezett két hónapból már a fele elment, és igazi nyaralás még alig volt.Legközelebb úgy látszik, minimum fél év fog kelleni, azt hiszem...

A bejegyzés trackback címe:

https://eszakonelunk.blog.hu/api/trackback/id/tr282994185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása