Ééééééésss, igen, megtört a varázslat, végre meg tudtuk verni ezeket a nyavajás svédeket, akiktől már vagy 6-7 meccs óta folyamatosan kapunk ki.Sokszor a Zlátán kisujjáról a 94. percben bepattanó góllal.És ilyen peches gólból, meccsből volt már vagy 2-3 zsinórban egymás után.

De most végre eljött a feketeleves ideje, végre kicsit visszakaptak a pof@jukra. :-)

És pont egy ugyanilyen, utolsó perces góllal nyerve.Muhahaa...Megérdemelték, és mi is megérdemeltük.Az egyik legnagyobb svéd újság azt írta a címlapján a meccs után, hogy "Ez fájt!". Hát fájjon is. :-). 16 éve nyertünk utoljára ellenük, úgyhogy alkoholtartalmú italt vettem magamhoz , ezt meg kellett ünnepelni.Ha lenne egy jó nagy zászlóm, akkor kilógatnám most az erkélyre, kicsit bosszantani az itteni népeket.De nincs sajnos.Viszont most már be kell szerezni egyet, a vuvuzelával együtt.Megyek még majd októberben a svéd-hollandra is, remélem az orange is jól legyalulja őket.Szeretném Zlátánt sírni látni.A hollandok a  san-marinóiakat is elgyepálták épp ma egy szoros meccsen 11-0-ra.Igen tizenegy, nem elírás.Jó, igaz, azokat mi is megvertük 8-0-ra... :-))

Na.

Ma boldogan fexem le aludni.Kellett már nagyon.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://eszakonelunk.blog.hu/api/trackback/id/tr463198851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása