Egye meg a franc, még mindig a foci.Magyarország úgyis a tízmillió szövetségi kapitány országa, hát vállalok egy részt ebből én is.

Ez a mai Izland elleni meccs egyszerre volt tragikus és mázlis.Előbbi részről a nyavajás szovjet bíró közreműködését köszönhetjük meg, utóbbi részről meg, ha már mi nem tudtunk gólt rúgni, akkor megtették a fókavadászok.Úgy is lehet mondani, hogy Isten nem bottal ver...Viszont így sajnos elúszott a nagyon várt 6 pontos, mai napi továbbjutás, ami világra szóló eredmény is lehetett volna.

focieb_2016_magyarizland_vege.png

Fotó: uefa@twitter

Hiányzott az a jó, iramos, kontrás játék, amit az osztrákok ellen láthattunk, de a lényeg, hogy ezzel a döncivel és a potugál-osztrák szintén egálos meccsével maradtunk a csoport első helyén, és ez még mindig a csoda kategóriája.

Fotó: uefa.com

Jöhet Cé-ék ellen az utolsó forduló, amit szerintem egy hasonlóan brusztos, taktikás játékkal kihozhatunk X-re.Illetve sok múlik még az izlandi-osztrák összecsapáson is.

Hajrá fiúk, ne hagyjátok abba, veletek vagyunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://eszakonelunk.blog.hu/api/trackback/id/tr228821854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása