Ismét eltelt két év, újra futballt ünnepel ezúttal nem csak Európa, hanem az egész világ.
Na jó, kicsit vegyünk vissza az arcból és korlátozódjunk a Föld nevű bolygóra.
Bár jópárszor elábrándozok focimeccseket nézve, főleg, mikor kívülről, felülről mutatnak egy kivilágított stadiont, benne a 22 hülyével, akik egy labdát kergetnek, és mikor utólérnék, ahelyett, hogy felvennék, még egyet rúgnak bele...Szóval elábrándozok, ha történetesen egyszer ellátogatnának ide
ilyen háromlábú, ötszemű ufó-népségek, vajon mit gondolnának a földlakókról, egy focimeccset látva?
Háborúznak? Dühöngenek?Érdekes lenne megtudni a véleményüket...

De vissza a vb-re: szóval kérjük szépen a hölgyek türelmét!
A lányok, asszonyok ebben a jó vastag hónapban keserves kínokat fognak átélni.A televíziót valószínüleg elfelejthetik, de ami még nehezebb lesz, jó eséllyel a férjeiket, fiaikat is.A férfi ugyanis focifüggő.Ilyenkor használhatatlanná válik, reménytelen vele zöld ágra vergődni, lehet, hogy még
beszélgetni is alkalmatlan.A hím humanoidok jó eséllyel még bandákba is verődnek, sokan még sört is képesek magukhoz venni, így tivornyázva akár egész délutánokat, estéket a család otthonában, vagy egy kocsmai kivetítő előtt.A meccsről a figyelmét elterelni esélytelen, ilyenkor a pupillájuk is öt- és hatszögletű pöttyökből áll.Talán még a házastársi kötelességük is háttérbe fog szorulni, pedig azért az nem kis dolog.
Szóval nem lesz könnyű a helyzetük a lányainknak, asszonyainknak.Reméljük azért, hogy megbocsátanak nekünk, hiszen egyszer csak el fog telni ez a hónap is...

 Kép: youtube@copa90 us user

A pasasok helyzete sem lesz viszont egyszerű, néha napi 4 meccset is meg kell nézni; másfél órával meg a szünetekkel és a köztük lévő idővel számolva ez lehet akár fél nap is.
A világ, izé, Földgolyó működését is lehet hogy veszélyeztetni fogja a rendezvény.Hiszen ki tudja hányan, hányféle létfontosságú munkahelyről, szolgáltatási, üzelmeltetési területről fognak majd "igazoltan" hiányozni a labdafüggés hatására.
Volt egy cikk két éve, hogy a 2016-os Eb-n az izlandi-angol meccset az izlandi tévénéző lakosságnak majdnem 100%-a tekintette meg élőben.Az pár száz ember, aki meg mégsem az vagy semmit nem nézett, vagy lehet hogy éppen repülőgépet vezetett, vagy műtétet vezényelt le, netalán a rablókat, tolvajokat üldözte.
Bár ilyenkor a normális tolvaj is focit néz, szóval ez valószínűleg kizárható.
De ugyanez most is várható majd, nem szabad semmin se csodálkozni, és semminek az ellenkezőjén sem, ha fociszerető férfiakról van szó.
Reménykedve, hogy jó meccseket fogunk látni, a hölgyeket így végszóként is megbocsátásra kérve, induljon az ünnep, pattogjon a labda, szurkoljon mindenki és hajrá! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://eszakonelunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7214048156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása