Ünneplő poszt

2023.04.01. 05:29

Mexületett egy nagyon szép, kerek sorszámadik bejegyzés, melyben a poszt-toló, vagyis a hálátlan blogger próbálja kimagyarázni a vállalhatatlant, a védhetetlent, a lusta dög hozzáállását.Kicsit még hablatyol erről-arról, fogadkozik, mert ahhoz nagyon ért és a végén pedig pezsgőzik kicsit.

El sem hiszem, hogy eljutottunk idáig.
Ez bizony a századik poszt a blogon.Soha se gondoltam volna, hogy ez ilyen sokáig megy majd.
Eljutottunk, így, többes számban, mert még mindig vannak olvasók is.Bár lehet, hogy jobb lenne inkább látogatóknak hívni őket, mert hogy itt olvasni azt nem nagyon van mit.De a kitartó érdeklődésükért egyértelműen dicséretet érdemelnek.
Nagyon sok minden kimaradt, éveken át csak fociposzt volt (vagy még az sem), ami persze szintén én vagyok valahol, de azért több személyes témát is kellett volna érintenem.Az utolsó évre van magyarázatom, majd arról is jön egy kis szöveg.Érdekes módon több poszt is el van kezdve már a vinyómon, illetve folytatva a fejemben, de valahogy a netre mégsem kerültek ki, ezeket is szeretném rendezni.Jó pár téma pedig egyszerűen a kikerülés után nincs befejezve, ezekre is kell megoldást találnom.
Szóval ez itt a századik poszt, amit egy kicsit meg kell ünnepelni.Maga a blog is majdnem jubileumos, kell ugyan neki még egy év a 15-höz, de oda se neki, vegyük ezt is ide, mondjuk a tizedik év kimaradásáért cserébe.A poszter is majdnem jubileumos, kicsit több, mint 14 éves, bár ez sem feltétlenül látszik mindig.A kiköltözésünk viszont most lesz májusban 15, talán erről is rittyentek valami kis szösszenetet.És legyen itt is egy kis foci, a magyar válogatott 40 év után kezdett ismét selejtezősorozatot győzelemmel.Jelesül a bolgárok elleni diadalra gondolok, lassan talán a nálunk gyengébbeket is meg tudjuk verni.Ez sem kis dolog.
Meg is hívom a Kabriót, parkoljon be ide a ház elé egy nyitott kétülésessel és hozzon valami Dom Perignont.Durranjon a parafa, szisszenjen a szénsav, ne habozzon habozni (a játékos magyar nyelv!) a sok bugyborék!

Igaz,hogy ez a fotó unos-untalan szerepelt már mindenhol, de ennyi had legyen nekem is, ha sok száz helyen megjelenhet, akkor itt is egyszer.
Gratulálok az olvasók kitartásához, ünnepejünk együtt, szerbusz pohár!

Gyere, Kabrió, töltsed, koccintsunk, ünnepelni kell! Forrás: meme-arsenal

A bejegyzés trackback címe:

https://eszakonelunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7218090708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andraskincses 2023.09.06. 22:03:18

szia Gege október 11-én stokiba megyünk városnézésre. szivesen találkoznék veled, van esetleg ismerős aki !1-15-ig két felnőtt három gyerekre tud szállást adni? rbnb vagy más. megnézzük gegevárost, asszony plusz 3 lánygyermek. a csajoknak meséltem rólad mint aki egy kézzel lefogott két kezet.német mezt viszek de csak a Tesóm miatt aki németben él. zlatan rulez

andraskincses 2023.09.06. 22:09:39

tavasszal voltunk malmöben. imádtuk. ostsoppa és minden más átmentünk Koppenhágába de az nagyváros.de tetszett. találkoztunk magyarokkal. mindenki kedves volt.ha összejön a találka, mond hogy mit vigyünk ajiba

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2023.09.10. 00:02:21

@andraskincses: Gyááá, halihó, gyertek, jó lesz összefutni.Szállásra valamit kitalálunk.Mi amúgy nem Stokiban lakunk, hanem kijjebb, egy jó 30-40 km-rel.De ez ne keserítsen el semmiben.
:D
Itt, helyi szállásadókat nem ismerek, mert hát akkor már jönni szoktunk hazáig...
:-)
De valahogy összehozzuk.
süti beállítások módosítása